Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 17. Oktober, 2011
Sorodne teme: IronKey
 

Na seznamu ponudnikov tehnologij prihodnosti CRN 2011 ponudnikov tehnologij prihodnosti CRN 2011 so podjetja, ki delujejo na različnih področjih in ponujajo različne tehnologije.

IronKey je prejel še eno pomembno nagrado, ki jo podeljuje CRN


Na seznamu ponudnikov tehnologij prihodnosti CRN 2011 ponudnikov tehnologij prihodnosti CRN 2011 so podjetja, ki delujejo na različnih področjih in ponujajo različne tehnologije. Tukaj bi vam radi predstavili ponudnike varnostnih rešitev, ki so se uvrstili na letošnji seznam. Vsako od teh podjetij ponuja nekaj drugega in vsako ima svojo vizijo. Nekatera od teh podjetij so se že uveljavila na hitro rastočem trgu IT. Ponudnikom rešitev se tako obetajo priložnosti za nova partnerstva in skupen nastop na trgu IT, na katerem se število ponudnikov še povečuje.

Rešitev za zagotavljanje varnosti podatkov in varen dostop prek interneta: IronKey Enterprise s svojim prenosljivim in šifriranim ključkom USB preprečuje vrzeli, zaradi katerih lahko pride do odtekanja podatkov. IronKeyjev Trusted Access for Banking ponuja varen brskalnik, ki preprečuje bančne prevare.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.